Miere cu catina, combinatie de vitamine si minerale naturale

miere cu catina miere cu catina

Catina este un adevarat depozit de vitamine, minerale si substante bioactive.

Proprietati terapeutice miere cu catina

Combinatia miere - catina are urmatoarele proprietati terapeutice:

  • este un supliment nutritiv si alimentar. S-a folosit in alimentatia cosmonautilor, are efecte energizante si echilibrante
  • este antioxidant, eliminand radicalii liberi
  • in afectiunile neuropsihice: depresie, astenie, stres, boala Alzheimer, boala Parkinson
  • in boli neoplazice: tumori in general, adenoame, leucemii
  • in boli infecfioase si inflamatorii
  • stimuleaza imunitatea
  • in boli alergice
  • in boli digestive: ulcer gastroduodenal, diaree
  • combate imbatranirea pielii si a organismulului in general
  • in reumatism
  • in boli endocrine
  • in boli dermatologice: urticarie, arsuri, dermatite, eczeme. acnee, psoriazis, arsuri solare, papiloame
  • in boli cardiovasculare: tulburari circulatorii, boala coronariana,hipertensiune arteriala
  • are efect afrodisiac, stimuleaza apetitul sexual, combate infertilitatea si sterilitatea feminina si masculina, este considerata adevarata viagra naturala
  • intareste vederea
  • in gingivita
  • in SIDA
  • protejaeaza impotriva radiatiilor de orice natura
  • in geriatrie are rezultate spectaculoase, efecte regeneratoare si de intinerire
  • in obezitate, inhiband pofta de mancare
  • in cosmetica

Mod de administrare catina cu miere

Catina se gasete sub diverse forme: fructe, suc, otet, vin, sirop, gem, dulceata, marmelada, ceaiuri si ulei de catina (care este cel mai valoros).
Pentru tratamentul diverselor afectiuni, se pot face cure cu pulpa de catina alba amestecata cu miere si polen sau pastura.

  • Se amesteca mierea cu catina in raport 1:3. Catina se zdrobeste in mixer dupa care se amesteca cu miere si putin polen.
  • Se admininistreaza 2-3 linguri pe zi, timp de 45-60 de zile, cu o pauza de 1-4 zile.
  • In perioada pauzei se consuma ulei de catina, o picatura pe o bucata de zahar sau paine, niciodata cu apa.

In scop preventiv catina cu miere

  • Se consuma ceai sau macerat de catina la rece, indulcit cu miere.
  • Maceratul de catina cu miere se prepara astfel: Intr-un borcan de 800 g, se pun fructe de catina curatate si zdrobite, pana ce borcanul se umple doua treimi din capacitatea lui. Apoi se adauga mierea de albine pana ce se umple complet. Se lasa la macerat timp de 7 -10 zile, la rece.
  • Se poate consuma cate o lingura din amestec, dimineala pe stomacul gol.

Contraindicatii, reactii adverse

Nu exista

Vanzare produse apicole

Miere, ceara, propolis

Telefon mobil
Orange: 0747.774.721
Vodafone: 0722.508.184