Tort cu miere si cafea

Ingrediente

  • 250 gr. miere
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri pesmet de turta dulce
  • 6 oua
  • 1 lingurita praf de copt
  • ½ lingurita scortisoara pisata
  • 20 gr. cafea macinata fin
  • 1 lingura rom
  • crema de cafea
  • glazura de rom
  • glazura de cacao

Mod de preparare

  • Se amesteca mierea cu galbenusurile, pina ce se obtine o crema consistenta.
  • Se adauga scortisoara, romul, cafeaua si se amesteca din nou.
  • Se amesteca pesmetul de turta dulce cu faina si praful de copt si, alternativ, se incorporeaza in compozitie, impreuna cu albusurile batute spuma.
  • Se coace aluatul in forma de tort.
  • Dupa ce s-a racit, se taie tortul si se umple cu crema de cafea, se aplica o glazura de rom si se decoreaza, cu cornetul, cu glazura de cacao.
  • Durata 1 h20 min
Vanzare produse apicole

Miere, ceara, propolis

Telefon mobil
Orange: 0747.774.721
Vodafone: 0722.508.184