Savarina cu sirop de miere

Ingrediente

Blatul:

  • 5 oua
  • 5 linguri pesmet fin (cca 150 gr.)
  • 3 linguri zahar, zeama de la 1/2 lamiie
  • coaja unei lamii
  • frisca

Siropul:

  • 200 gr. miere, 0,200 l apa, 1 lingura rom


Mod de preparare

  • Se freaca zaharul cu galbenusurile pina se face ca o crema, se adauga apoi amestecind mereu coaja si zeama de lamiie, pesmetul, iar la sfirsit albusurile batute spuma.
  • Se pune compozitia in forma de savarina (forma rotunda).
  • Se coace la foc potrivit, apoi se insiropeaza cu un sirop facut din miere, apa si rom.
  • Dupa ce se raceste, se umple in mijloc cu frisca.
Vanzare produse apicole

Miere, ceara, propolis

Telefon mobil
Orange: 0747.774.721
Vodafone: 0722.508.184