Prajitura cu foi cu miere

Ingrediente

  • Foi: 250 g zahar
  • 3 linguri cu miere
  • 3 oua
  • 6 linguri cu ulei
  • 500 g faina
  • 50 g nuci macinate (pot fi prajite putin)
  • 1 lingurita bicarbonat stins cu lamiie
  • coaja de lamiie rasa
  • vanile


Mod de preparare

  • Cele 3 oua se amesteca cu zaharul, mierea si celelate ingrediente, iar aluatul rezultat se imparte in 3 (daca mai este nevoie de faina, se mai poate aduga).
  • Foile se coc pe fundul unei tavi unse cu ulei si tapetate cu faina.
  • Crema: din smantana, zahar si zahar vanilat se face o frisca la care se aduga nuca prajita si macinata.
  • Frisca se pune intre foi (care nu trebuie insiropate), ultima foaie se pudreaza cu zahar pudra si vanilat.
  • Peste foi se asaza o greutate.
Va recomandam alte retete cu miere
Vanzare produse apicole

Miere, ceara, propolis

Telefon mobil
Orange: 0747.774.721
Vodafone: 0722.508.184