Nuga cu miere si lamiie

Ingrediente

  • 4 foi
  • 7 albusuri
  • ½ kg zahar pudra
  • 250 gr. nuci curatate
  • 250 gr. miere
  • zeama de la ½ lamiie

Preparare

  • Se pun albusurile cu zaharul intr-un vas asezat in alt vas mai mare cu apa fierbinte, pe foc.
  • Se bat cu telul, turnind cite putina miere fierbinte.
  • Se bat pina cind compozitia incepe sa se dezlipeasca de pe tel.
  • In acest moment se scoate din apa fierbinte vasul in care s-a pregatit compozitia, se pune la o parte si se adauga nucile si zeama de lamiie.
  • Pe o planseta de lemn se asaza doua foi (una peste alta), se intinde compozitia in strat de grosime egala si se acopera cu celelalte doua foi.
  • Dupa ce se raceste, se taie bucatele de forma dorita.
  • Durata 1 h
Vanzare produse apicole

Miere, ceara, propolis

Telefon mobil
Orange: 0747.774.721
Vodafone: 0722.508.184