Mere coapte cu miere si piersici

Ingrediente

  • 4 mere mijlocii
  • 30 gr. unt
  • 125 gr. piersici uscate
  • suc de lamiie
  • 4 linguri de miere de albine
  • scortisoara

Mod de preparare

  • Se scoate miezul merelor.
  • Se pun merele in vas termorezistent si se toarna deasupra putin unt topit.
  • Se amesteca piersicile cu putin suc de lamiie, cu jumatate din cantitatea de miere si cu restul de unt.
  • Se umplu apoi merele cu acest amestec.
  • Se presara scortisoara in fiecare mar si se toarna deasupra restul de miere.
  • Se pune la cuptor 45-50 minute, stropind cu suc de lamiie, pina cind merele devin moi.
  • Se pot orna cu frisca.
Vanzare produse apicole

Miere, ceara, propolis

Telefon mobil
Orange: 0747.774.721
Vodafone: 0722.508.184