Jeleu de capsuni cu miere de albine

Ingrediente

  • 350 grame miere de albine
  • 1/2 kilogram capsuni
  • 0.400 litru apa
  • gelatina 15 foi (sau 30 grame gelatina maruntita dr Oetker)

Mod de preparare

  • Se trec capsunile printr-o sita deasa.
  • Se adauga apa si mierea de albine, apoi┬áse pune la foc, lasind sa dea un clocot, doua.
  • Gelatina se inmoaie in apa rece timp de 5 minute si apoi se toarna peste amestecul de capsuni, miere si apa.
  • Se amesteca pina se dizolva gelatina, apoi se strecoara printr-o sita deasa
  • Se toarna in forma de jeleu sau in cupe.
  • Se lasa la frigider.
  • Dureaza aproximativ 50 minute.
Vanzare produse apicole

Miere, ceara, propolis

Telefon mobil
Orange: 0747.774.721
Vodafone: 0722.508.184