Fursecuri cu miere si scortisoara

Ingrediente

  • 100 gr. miere
  • 2 oua
  • 3 linguri ulei
  • 30 gr. zahar pudra
  • 1 lingura scortisoara pisata
  • un virf de cutit de sare, ½ lingurita bicarbonat
  • zeama de lamiie
  • sare
  • zahar vanilat
  • faina cit cuprinde


Mod de preparare

  • Se freaca spuma mierea cu zaharul si ouale, se adauga scortisoara, uleiul, bicarbonatul dizolvat in putina zeama de lamiie si sarea; se amesteca bine, apoi se adauga faina (cantitatea necesara pentru a obtine un aluat potrivit de moale).
  • Se acopera cu un servet si se lasa aluatul sa se odihneasca 15-20 minute.
  • Se intinde o foaie groasa de ½ cm si se taie fisii lungi de cca 12-14 cm si late de 2 cm.
  • Fiecare fisie se rasuceste si se indoaie in forma de corn, apoi se aseaza pe o tava de copt usor unsa cu untdelemn.
  • Se coace la foc potrivit.
  • Dupa ce s-au copt, cit sint inca fierbinti, se presara cu zahar vanilat.
Vanzare produse apicole

Miere, ceara, propolis

Telefon mobil
Orange: 0747.774.721
Vodafone: 0722.508.184