Clatite cu miere de albine si coniac

Ingrediente

  • 250 gr faina
  • 4 oua
  • 500 ml lapte
  • 50 grame unt
  • un plic zahar vanilat
  • putina sare
  • miere de albine
  • putin coniac
  • putina scortisoara macinata
  • nutella

Mod de preparare

  • Intr-un bol, se punfaina si ouale apoi progresiv se toarna laptele amestecand mereu.
  • Nu se amesteca deloc faina cu ouale inainte de a turna laptele pentru ca devine o compozitie greu de amestecat cu cocoloase
  • Apoi se adauga si zaharul vanilat si sarea amestecand inca putin.
  • Se acopera bolul cu un prosop si lasam sa se odihneasca putin compozitia.
  • Intr-o cratita tefal, se incalzeste pe foc si apoi se oune putin unt cat sa se unga tigaia apoi se toarna din compozitie lasand aproximativ 1-2 minute pe fiecare parte.
  • Recomandari
  • Se consuma cu orice garnitura ne place.
  • Se poate pune deasupra miere de albine si deasupra putin coniac si praf de scortisoara.

 

Vanzare produse apicole

Miere, ceara, propolis

Telefon mobil
Orange: 0747.774.721
Vodafone: 0722.508.184