Compot de visine si cirese cu miere de albine

Ingrediente

  • 500 grame cirese
  • 500 grame visine
  • 200 ml vin rosu
  • 150 grame miere de albine 
  • 20 linguri rom
  • 50 grame frisca
  • coaja de portocala
  • 50 grame fulgi de migdale

Mod de preparare

  • Se aleg cirese galbene si negre.
  • Se spala ciresele si visinele, se indeparteaza coditele si se scot samburii.
  • Se pun deoparte 100 grame cirese si 100 grame visine.
  • Se adauga vinul intr-un vas impreuna cu mierea de albine, 400 grame visine si 400 grame cirese, apoi se fierb 15 minute, dupa care se adauga romul.
  • Se acopera vasul si se lasa sa se raceasca.
  • Compotul aromat se imparte in 6 boluri.
  • Se pun deasupra, in boluri, fructele crude pastrate.
  • Se orneaza fiecare bol cu coaja de portocale si apoi se presara fulgii de migdale. 
  • Frisca batuta se pune deasupra, in fiecare bol.
Vanzare produse apicole

Miere, ceara, propolis

Telefon mobil
Orange: 0747.774.721
Vodafone: 0722.508.184