Aripioare de pui la capac

Ingrediente

  • 4 aripioare de pui
  • 50 grame unt
  • 1 lingura miere
  • 3 linguri suc de rosii
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • sare si piper

Mod de preparare

  • Untul se topeste,dupa care sea dauga sucul de rosii,mierea si condimentele.
  • Se fierbe sosul pana se ingroasa putin.
  • In acest sos se pun aripioarele curatate si spalate si se tin vreo 10-15 minute.
  • Intre timp se pune o cratita cu apa la fiert,in jur de 2 litri de apa.
  • Cand apa incepe sa clocoteasca se acopera cu un capac asezat cu partea inferioara in sus
  • Pe acest capac se aseaza aripioarele de pui si se pune cratita astfel pregatita in cuptorul incins,la foc mediu,pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Recomandari

Se poate consuma cu un pirue de cartofi.

Vanzare produse apicole

Miere, ceara, propolis

Telefon mobil
Orange: 0747.774.721
Vodafone: 0722.508.184